Tem

MİLLETİMİZİN DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKMIŞTIR. HERZAMAN DEMOKRASİNİN YANINDA OLACAĞIZ. BU TÜR HAİN  GİRİŞİM  VE SALDIRILARI  ŞİDDETLE KINIYORUZ..

Tem

2016/1 EKPSS/KURA ile Engelli Kamu Personeli Yerleştirme: Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadrolarına Yerleştirme Duyurusu

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan 2016 TEOG süreci hakkındaki kılavuza ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayınız.

Haz

May

Okullarımız tarafından hazırlanmış olan "Eğitim Ortamlarında Şiddetin Önlenmesi ve Azaltılması Faaliyet Planı " doğrultusundaki çalışmalarınızın sitemizdeki e-rapolar kısmından en geç 10 Haziran 2016 Cuma mesai bitimine kadar tamamlanması gerekmektedir.Sitemizde yer alan diğer form ise mühürlü-ıslak imzalı bir şekilde okulunuzda muhafaza edilecek olup, herhangi bir kuruma gönderilmeyecektir.

May