Lise Bilgi Formundaki Bilgiler Güncellenecektir.

Okul Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmeni tarafından doldurulacaktır. BİLSEM Süreci ile ilgili bilgi verilen sınıf öğretmeni istatistiği için hazırlanmıştır.

Kas

Psikolojik Danışman / Rehber Öğretmen olmayan okullar için seminer talep formu hazırlanmıştır. Seminer talep formu 20.11.2023 tarihine kadar taleplerin girilmesi için açık kalacaktır.

Eyl

Melikgazi Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılı için planlanan Mersleki Gelişim Atölye Çalışmaları başvuru formları.

Kas

Okul Risk haritalarının 30 Kasım 2023 tarihine kadar doldurulması gerekmektedir.

Eyl

Yapılacak Mesleki faaliyet kapsamındaki çalışmaların planlanması ve yürütülmesi için ihtiyaç duyulmaktadır.

Okulunuzda bulunan tam zamanlı kaynaştırma öğrencilerinin bilgilerini doldurmanızı rica ederiz.

Haz

Merkezi yerleştirme ve YKS Tercih komisyonlarına aşağıda yer alan linkten ulaşabilirsiniz.

Haz

İl Müftülüğümüz ile ortaklaşa yürüttüğümüz engelli bireylerde mahremiyet  projesi Öğretmen eğitimleri geçtiğimiz hafta tamamlanmış olup bu hafta sonu 09.06.2018 Cumartesi günü saat 10:30 da Doktor öğretim üyesi Ayten DÜZKANTAR tarafından veli eğitimleri gerçekleştirilecektir. Katılmak isteyen tüm velilerimiz ve öğretmenlerimiz katılabilirler.

May

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan Rehberlik İhtiyaçları Belirlenmesi Anket Formları Genel Müdürlüğün web sayfasında yayınlandı.

Nis

´´ Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Materyal ve Etkinlik´´ Yarışması Başvuruları Başladı

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz Sitesinde de yayınlanan Fikirler Yarışsın Engeller Aşılsın “Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışması”nın kapsamı genişletilerek “Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Materyal ve Etkinlik Yarışması” adı altında üçüncüsü düzenlenecektir.