Kaynaştırma-Bütünleştirme

Kas

Bakanlığımızca, kaynaştırma/bütünleştirme yoluyla eğitim uygulamaları kapsamında sunulan eğitim hizmetlerinin niteliğinin artırılması ve başarılı bir kaynaştırma/bütünleştirme yoluyla eğitim uygulamasının gerçekleştirilmesi amacıyla okul/kurumlar bünyesinde açılan destek eğitim odalarında sunulan eğitim hizmetlerine rehberlik etmesi amacıyla "Destek Eğitim Odası” kitapçığı hazırlanmıştır.Tıklayınız.

Kas

Bakanlığımızca, kaynaştırma/bütünleştirme yoluyla eğitim uygulamalarına rehberlik etmesi amacıyla “Kaynaştırma Yoluyla Eğitim Uygulamaları" Kılavuz Kitapçığı hazırlanmıştır. Tıklayınız.

Kas

Bakanlığımızca, özel eğitim sınıflarında sunulan eğitim hizmetlerine rehberlik etmesi amacıyla Özel Eğitim Sınıfları Kitapçığı hazırlanmıştır.Tıklayınız

Kas

Bakanlığımızca, sağlık problemi nedeniyle örgün eğitim kurumlarından doğrudan yararlanamayacak durumda olan özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilere evde eğitim hizmetleri kapsamında sunulan eğitim hizmetlerine rehberlik etmesi amacıyla "Evde Eğitim Hizmetleri" Kılavuz Kitapçığı hazırlanmıştır.Tıklayınız.

Kas

Bakanlığımızca, sağlık problemi nedeniyle örgün eğitim kurumlarından doğrudan yararlanamayacak durumda olan özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilere hastanede eğitim hizmetleri kapsamında sunulan eğitim hizmetlerine rehberlik etmesi amacıyla " Hastanede Eğitim Hizmetleri " Kılavuz Kitapçığı hazırlanmıştır.Tıklayınız.