Psikolojik Danışman - Rehber Öğretmen Olmayan Okullar için Plan Hazırlama Süreci

Okulunda Psikolojik Danışman Rehber Öğretmen OLAN okullar Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri planını E Rehberlik Modülü üzerinden yapacaktır. Okul müdürü tarafından 06.10.2023 tarihine kadar E Rehberlik Modülü üzerinden onaylanan plan ilgili RAM tarafından görülmektedir. Ayrıca Resmi Yazı ya da mail ile gönderilmesine gerek YOKTUR.

Okulunda Psikolojik Danışman Rehber Öğretmen OLMAYAN okullar Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri planını EK-3 Excell Formatı üzerinden yapacaktır. E Rehberlik Modülü kullanılmadığı için yapılan plan Melikgazi Rehberlik ve Araştırma Merkezinin mail adresine ( melikgaziram@gmail.com ) 06.10.2023 tarihine kadar GÖNDERİLMELİDİR.

OKUL KURUM REHBERLİK VE PRİKOLOJİK DANIŞMA PROGRAMI ŞABLONU (ek-3)

Sunum Sistemi (Ek-1)

Sınıf Rehberlik Hizmetleri Planı

KAZANIM TABLOSU (ek - 5)

Sınıf Rehberlik Etkinlikleri için tıklayınız.(Kitaplar için tıklayınız)

Dijital Rehberlik Etkinlikleri için tıklayınız

Hedef İş Akış Çizelgesi için tıklayınız.

İş Akış Çizelgesi Yönergesi için tıklayınız.

2023 - 2024  Genel Hedef : Psikolojik Sağlamlık

2023-2024 Kayseri İli Yerel Hedef : Sınır Koyma

Özel hedefler: Rehber öğretmeni/psikolojik danışmanı bulunan okullarda  (RİBA sonuçlarına göre) 2 tane hedef listesinden belirlenecektir.

Rehber öğretmeni/Psikolojik Danışmanı olmayan okullar özel hedef BELİRLEMEYECEKTİR.

Yayın: 19.09.2022 - Güncelleme: 08.09.2023 15:04 - Görüntülenme: 2301