Özel Eğitim Sınıfları Ziyaretlerimiz Hızla Devam Ediyor

Özel eğitimin güçlendirilmesi,kurumlar arası eşgüdümün sağlanması ve yerleştirilme yapılan öğrencilerin eğitim ortamında ziyaret edilmesi amacıyla, görev bölgemizde bulunan Melikgazi ilçesi İLDEM-Alparslan ve Köşk Bölgesi´ndeki okullarımızın bünyelerindeki özel eğitim sınıfları kurumumuz personelince ziyaret edildi.

Melikgazi ilçesi Demir Karamancı İlkokulu, Demir Karamancı Ortaokulu, İldem İMKB İlkokulu, İldem İMKB Ortaokulu, Arif Eminoğlu İlkokulu,Besime Özderici İlkokulu,Besime Özderici Ortaokulu,Hacı Mustafa Gazioğlu Ortaokulu bünyelerindeki özel eğitim sınıfları kurumumuz uzmanlarından Hüseyin ÇARKIT,H.İbrahim ÖZTÜRK,Fatma Nur ILIK,Görkem GÜLER tarafından hafta boyunca ziyaret edilerek görüş alışverişinde bulunuldu.

Yayın: 11.12.2015 - Güncelleme: 11.12.2015 15:20 - Görüntülenme: 1691