Çocuğa Yönelik Şiddetin Önlenmesi Projesi Dökümanları

Çocuğa Yönelik Şiddetin Önlenmesi Projesi Dökümanları için tıklayınız.

Eğitim Ortamlarında Şiddetin Önlenmesi ve Azaltılması Strateji Eylem Planı 2015 yılı Eylül ayında Melikgazi Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından hazırlanmış ve okullarımız bu çalışma doğrultusunda kendi planlarını oluşturmuştur. Kurumumuz yapılan çalışmaların raporlarını sitemizin e-rapor kısmından Haziran 2016 ayında isteyecektir.Bakanlığımızın Çocuğa Yönelik Şiddetin Önlenmesi Projesinde ilimiz bu projenin pilot illerinden biri olup proje tamamlanmıştır. Bu proje ile şiddet olayların önlenmesi ve azaltılması sürecine katkı sağlayacak dökümantasyonlar elde edilmiştir. Elde edilen ve aşağıdan ulaşabileceğiniz dökümanlar Eğitim Ortamlarında Şiddetin Önlenmesi ve Azaltılması çalışmalarına katkı sağlayacak kaynaklardır. Okullarımız Eğitim Ortamlarında Şiddetin Önlenmesi ve Azaltılması Strateji Eylem Planlarını bu kaynaklardan yaralanarak sürdürmesi tavsiye edilmektedir.

DÖKÜMANLARA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ÖZEL EĞİTİM VE REHBERLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ´NÜN YAZISI